PF-ISAC 2008 (Photon Factory International Science Advisory Committee)


PF-ISAC Medical Imaging Subcommittee agenda

Place:Rinko-shitsu2 on 2F in the 4-go-kan in KEK
Members:

Fumihiko Kajiya (Kawasaki University of Medical Walfare)
Kunio Miki (Kyoto University)
Kunio Shinohara(Waseda University)
Mitsuhiro Yokoyama (Hyogo Prefectural Awaji Hospital)

ReportiPDF)

<Friday, February 29th 2008>
10:00-10:05 Welcome : O. Shimomura (5 min)
10:05-10:10 Introduction of the PF-ISAC & Subcommittees : S. Wakatsuki (5 min)
10:10-10:20 Imaging at the PF : H. Kawata (10 min)
10:20-10:50 1. Medical imaging at the PF -Overview NE1A2, NE5A, BL-14B, BL-14C1: K. Hyodo (30 min)
10:50-11:30 2. Topics IVCAG, Phase-shift, DEI-CT & DFI (12minx336 min)
DDS Research Cente: M. Ando
T. Takeda,
S. Sakai
11:30-12:00 Discussion (30 min)
12:00-13:00 Lunch (60 min)
13:30-13:40 3. Future Plan -Overview NE1A3, NE7or9, BL-14 : K. Hyodo (40 min)
13:40-14:00 4. Future plan -Angiography Micro-angiography and other new techniques : Y. Saskakibara, S. Matsushita (20 min)
14:00-14:20 Discussion (20 min)
14:20-14:35 Coffee Break (15 min)
14:35-15:35 Discussion <closed session> (60 min)
15:35-16:35 Time for writing the report (60 min)
16:35-16:50 Summary presentation by the subcommittee chair (15 min)